Lediga tjänster

Lediga tjänster

Enhetschef till Norra begravningsplatsen och Galärvarvskyrkogården

Stockholm – vår huvudstad med miljoner drömmar, förväntningar och ambitioner. Vi jobbar för alla som lever här idag och i framtiden. Nu söker vi dig som vill tänka stort, nytt och annorlunda med oss – för stockholmarna.

Kyrkogårdsförvaltningen är huvudman för begravningsverksamheten i Stockholm och riktar sig till alla stockholmare. Kyrkogårdsförvaltningen förvaltar bland annat Världsarvet Skogskyrkogården och ansvarar för 11 begravningsplatser, 13 kapell och två krematorier med stora kulturhistoriska värden.

Välkommen till oss

Norra enheten omfattar Norra begravningsplatsen i Solna och Galärvarvskyrkogården på Djurgården. Hos oss välkomnas du till en verksamhet som präglas av engagemang, hög kompetensnivå och samverkan.

Vi erbjuder

Som chef på Kyrkogårdsförvaltningen erbjuds du chefsintroduktion samt utbildningsinsatser och seminarium inom aktuella personal- & verksamhetsfrågor. Vi tillämpar flextid samt olika friskvårdsinitiativ. Vi värnar om en god arbetsmiljö och att våra medarbetare ska känna delaktighet.

Din roll

Vi söker dig som är en erfaren och trygg ledare med gediget intresse för trädgårds- och kyrkogårdsarbete Som enhetschef rapporterar du till avdelningschef och har fullt budget-, arbetsmiljö- och personalansvar. Du planerar och leder det dagliga arbetet inom enheten som består av ca 20 medarbetare. Från april till november tillkommer ca 35-40 säsongsanställda och 50 skolungdomar.

Du arbetar både strategiskt med att ta fram årshjul för driften, skötsel och underhållsplaner samt operativt med löpande planering, genomförande och uppföljning av drift och skötsel inom din enhet. I din roll som enhetschef kommer du företräda verksamheten i samverkan med entreprenörer eller andra förvaltningar inom Stockholms stad i olika insatser och projekt.

Din kompetens och erfarenhet

Som chef hos oss är Du en förebild. Ditt ledarskap kännetecknas av en god förmåga att inspirera, skapa goda relationer och engagemang.

Vi söker dig med:

  • Relevant eftergymnasial utbildning, gärna grön utbildning
  • Flera års aktuell ledarerfarenhet med personal-, budget och arbetsmiljöansvar
  • Kunskap och erfarenhet inom trädgårds- och kyrkogårdsarbete
  • Körkort

Som enhetschef är du proaktiv och drivande i utvecklingsarbetet med en förmåga att bygga team, utveckla människor och skapa engagemang. Du arbetar mot mål och fokuserar på resultat och anpassar din inriktning när förutsättningar ändras. Du har en helhetssyn och ser till hela verksamhetens bästa i agerande och beslut. Du kommunicerar tydligt både skriftligt och muntligt och säkerställer att förväntningar är klara. Som enhetschef har du en god samarbetsförmåga då rollen innebär mycket samverkan både internt inom Stockholms stad såväl som externt med andra aktörer.

Värdighet och respekt är vår värdegrund och leder oss i de etiska frågor som är en viktig del av vårt arbete.

Övrigt

Vi är nyfikna på vem du är, vad du kan och vad du vill. Känner du igen dig i ovanstående beskrivning och är intresserad av en ny utmaning? Varmt välkommen med din ansökan!

Kontakt
Pär Martinsson, avdelningschef, 08-508 301 90
Desiree Öhrvall Nyman, rekryteringskonsult, 08-508 117 28

Facklig företrädare
Karin Wrannvik karin.wrannvik@edu.stockholm.se

FSK